Felhívás

magyartanári nyári táborra

 

A Magyartanárok Egyesülete nyári irodalmi–módszertani tábort hirdet minden pályán lévő, pályakezdő, egyetemista vagy érdeklődő számára. A tábor egyben 30 órás akkreditált továbbképzés Hogyan kezdjünk hozzá? címmel.

 

A nyári tábor kapcsolódik a Gyulai Várszínház nyári Shakespeare-fesztiváljához, fő témája Shakespeare néhány műve. A programban szerepel néhány előadás közös megnézése, és a látottak feldolgozása. A tábor egyrészt irodalmi, amennyiben közös műelemzések jelentik a legfőbb témát és munkaformát, másrészt módszertani, mert a dráma- és színháztanítás konkrét iskolai módszereire, a megbeszéltek átadásának lehetőségeire fókuszál. A tábor vendége Nádasdy Ádám költő, műfordító, irodalomtörténész és nyelvész, az ő lírai alkotásaival is foglalkozunk.

 

A tábor időpontja: 2014. július 8-12, keddtől szombatig, helyszíne Gyula. A részvételi díj összege tagjainknak 42.000, minden más érdeklődőnek 44.000 forint. Ezt az összeget mint továbbképzési díjat az iskolák részben vagy teljes egészében kifizethetik a jelentkezőknek.

 

Jelentkezési határidő: 2014. április 30.

A jelentkezés e-mailben történik: magyartanarok@gmail.com

 

Kérjük, adják meg az alábbi adatokat: a jelentkező neve, pontos lakáscíme, telefonszáma, e-mail-címe, iskolája neve és pontos címe. Kérjük, jelezze, ha valamilyen speciális kérése van (például: vegetariánus, nem kér szállást vagy étkezést stb.).

A jelentkezők visszajelzést kapnak, a további részleteket és a pontos programot e-mailben írjuk meg nekik.

 

Minden kollégát, érdeklődőt szeretettel várunk!

 

A Hogyan kezdjünk hozzá? továbbképzés akkreditációs száma: A/6763/2011, szakmai vezetője: Arató László.