MEGHÍVÓ

 

Hogyan kezdjünk hozzá?

 

A Magyartanárok Egyesületének

nyári módszertani tábora

 

Veszprém, 2012. július 2. – július 6. (hétfőtől péntekig)

 

Tisztelt Kollégák!

 

Várunk minden, a magyartanítás ügye, az iskolai módszerek, a tanítási gyakorlat felfrissítése, a mai magyar irodalom taníthatósága iránt érdeklődő kollégát egy ötnapos nyári módszertani táborba, 30 órás továbbképzésre. Szívesen látunk a pályán huzamosabb ideje dolgozó kollégákat, pályakezdőket és egyetemistákat egyaránt. A szakmai programok középpontjában egy klasszikus szerző, Pilinszky János, valamint egy kortárs alkotó, Nádas Péter néhány műve áll.

 

A munka elsősorban kiscsoportos formában zajlik, de a közös elemzéseken és beszélgetéseken kívül rendezünk más programokat is: filmvetítést és filmelemzést, városnézést, néhány előadást, játékot. A tábor vendége lesz egy beszélgetésre Nádas Péter.

 

A tábor szakmai vezetője Arató László. Részvételi díj: 42.000 Ft, az Egyesület tagjainak kedvezményesen 40.000 Ft. Ezt az összeget mint tanári továbbképzést az iskolák kifizethetnek dolgozóiknak.

Jelentkezési határidő: 2012. május 1.

Jelentkezni az alábbi címeken lehet: magyartanarok@gmail.com vagy Magyartanárok Egyesülete, 1088 Bp. Múzeum u. 7., Kossuth Klub

 

A jelentkezéshez szükséges adatok:

·        Név, levélcím, telefon, e-mail

·        Iskolájának neve, címe, telefonszáma

·        Milyen csoportban kíván részt venni (általános iskolai   / középiskolai / szakiskolai)

·        Kérjük, azt is jelezze előre, ha valamilyen speciális kérése van (például: nem kér szállást, vegetáriánus étrendet szeretne stb.)!

A jelentkezők a részletes programot és a további információkat elektronikus levélben kapják meg.

 

Minden kollégát szeretettel várunk!